Een paar woorden over:

 

Van Breugel Timmerwerken

Van Breugel Timmerwerken is het bedrijf van Werner van Breugel. Al op 15 jarige leeftijd is Werner in de bouw begonnen als Timmerman. Na zijn opleiding heeft hij 2 jaar bij een groot bouwbedrijf gewerkt . Hierna heeft hij er bewust voor gekozen over te stappen naar een kleiner bedrijf. Iedere klus van A tot Z afleveren, de variatie in werkzaamheden en het persoonlijke contact spraken hem aan. Bij dit bedrijf heeft Werner de kneepjes van het vak geleerd. De samenwerking was goed en het vertrouwen in elkaars kunnen groot. In 2008 besloot Werner de volgende stap te maken en startte met Van Breugel Timmerwerken.

 

Negen jaar later is het tijd voor de volgende stap. Met de aanschaf van de compactkraan kan het bedrijf zijn taken uitbreiden. Het combineren van de timmerwerken en het gebruik van de compactkraan is ideaal. Zware objecten kunnen verplaatst worden zonder het inhuren van externe partijen. Denk aan het plaatsen van dakplaten, grote ramen en zware kozijnen. De compactkraan heeft veel mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@vanbreugeltimmerwerken.nl. Wij gaan graag een uitdaging aan.

 

Extra informatie

 

 

Een los plankje vastslaan is natuurlijk voor niemand een probleem, maar het meeste timmerwerk kunt u het beste overlaten aan een gespecialiseerd timmerman. Niet omdat u het zelf niet zou kunnen, maar omdat u op deze manier gegarandeerd geniet van echt vakwerk; jarenlang.

 

 

Waarom kiezen voor Van Breugel Timmerwerken?

 

  • Eén bedrijf voor alle voorkomende werkzaamheden
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Ook voor renovatie, restauratie en onderhoud
  • Combinatie timmerwerken / compactkraan

Allround bedrijf voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden: nieuwbouw, maatwerk, onderhoud, renovatie, restauratie en aanbouw. Tevens verhuur compactkraan met ervaren machinist. Eén bedrijf voor al uw werkzaamheden.

CONTACT

Schaijkse Hoek 13

5374 GB Schaijk

Tel: 06-27093636

VOLG ONS

Wij zijn ook op social media te vinden. Bekijk onze facebookpagina voor het laatste nieuws en foto's van onze projecten.

vanbreugeltimmerwerken © 2017