Totaalbouw

 

Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren: van renovatie tot nieuwbouw. Door alle werkzaamheden door ons te laten verrichten, bespaart u niet alleen tijd maar kunt u ook beter overzicht houden. U heeft immers maar te maken met één bedrijf.

 

Ook renovatie en restauraties kunnen wij voor u verzorgen. Bij een renovatie wordt uw woning of pand zo aangepast dat het weer van deze tijd is. Er wordt onderhoud uitgevoerd waarop u weer jaren van uw woning kunt genieten. Bij restauratie wordt een woning, waar beschadigd, zo goed mogelijk teruggebracht in oorspronkelijke staat. We komen bij u langs om de situatie te beoordelen en geven graag advies om uw renovatie of restauratie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

 

Heeft u er al eens over nagedacht om ook uw onderhoud onder te brengen bij een proffesional? Wij werken samen met verschillende projectontwikkelaars waar wij het onroerend goed van onderhoud voorzien. Maar zo groot hoeft het niet te zijn. Ook met die klussen die bij u thuis al jarenlang blijven liggen helpen we u graag verder. Een mooie kastenwand in uw woonkamer realiseren of de zolder eindelijk eens netjes afwerken? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

 

Enkele voorbeelden

Deuren

 

Binnen- en buitendeuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U heeft keuze uit een groot aantal materialen en designs. Ook in het deurbeslag heeft u verschillende opties. U kunt de deuren bij ons bestellen of reeds aangeschafte deuren door ons laten hangen en stellen. Wij beschikken over de juiste gereedschappen om dit snel en vakkundig te kunnen doen.

 

Kozijnen

 

Wij zijn u graag van dienst bij het maken, monteren en vervangen van deur- en raamkozijnen. Kunststof is tegenwoordig een veel gekozen variant vanwege de goede isolatie en de voordelige prijzen. Met een houten kozijn bereikt u de authentieke sfeer die met aluminium en kunststof niet na te bootsen is. Aluminium is de duurste variant maar zorgt voor een uitstekende isolatie. Wij adviseren u graag bij het kiezen voor de juiste kozijnen.

Dakramen

 

Door dakramen of een dakkapel aan uw zolderverdieping toe te voegen kunt u van een donkere ruimte een heerlijke studeer- of logeerkamer maken. Dakramen zorgen niet alleen voor extra licht, zij helpen tevens bij de ventilatie van uw pand. Een dakraam of dakkapel is in diverse soorten verkrijgbaar. Voor welke variant u het liefste kiest is afhankelijk van uw wensen.

Scheidingswand maken

 

Wanneer u een nieuwbouwpand wil omtoveren tot kantoorruimte, of als een grote slaapkamer verandert moet worden naar twee kleinere slaapkamers, is het plaatsen van een tussenwand een goede optie. Voor materiaalkeuze adviseren wij u graag.

Beton

 

Voor het leveren en plaatsen van wapening, storten van beton en vlinderen (glad afwerken) van betonvloeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verrichten betonwerkzaamheden voor hoofdaannemers en particulieren. Wij maken de meest uiteenlopende betonvloeren voor verschillende doeleinden: betonvloeren in huis, grote loodsen, strookfundering of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats. Heeft u een ander idee, dan kijken wij graag met u mee.

Tuininrichting

 

Naast een tuinhuis kunnen we u voorzien van schutting, prieel of vlonder. Ook een mooie overkapping is mogelijk. Een prachtige luifel zorgt ervoor dat u in de zomer heerlijk buiten kunt zitten. U kunt zelf uw voorkeur voor het materiaal aangeven en op die manier uw eigen budget bepalen.

Allround bedrijf voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden: nieuwbouw, maatwerk, onderhoud, renovatie, restauratie en aanbouw. Tevens verhuur compactkraan met ervaren machinist. Eén bedrijf voor al uw werkzaamheden.

CONTACT

Schaijkse Hoek 13

5374 GB Schaijk

Tel: 06-27093636

VOLG ONS

Wij zijn ook op social media te vinden. Bekijk onze facebookpagina voor het laatste nieuws en foto's van onze projecten.

vanbreugeltimmerwerken © 2017